jeudi 1 mars 2007

D GÅR FREMOVER=) ...og bakover.

I går hadde e 2 eksamena (sto på begge:), 6 tima kurs, og på kvelden va e på fest me presten Caroline og nåkken venna. På festen prata e endel me Jean Baptiste, som e sjelden har forstått siden han snakka sjukt fort. Igår kunne vi prate lenge! Og, e prata også me svenske Harald på fransk, haddikke behov for å slå over t skandinavisk. OG - når e omsider kom me hjem utpå natta (mamma: e blei kjørt trygt hjem!), så drømte e på fransk!! E har lenge forstått fransk, men d har vært vanskelig å komme se videre i læringsprosessen, og no e d så utroolig deilig å merke at d går fremover! D e verdt jobbinga! ahhhh. (nei, e eke supergo sånn d kan virke som her. e har bare hatt en veldi opptur som e må få ut til verden!)

Språkli opptur e en go ting, særlig no når min antikjære akillesbetennelse har vendt tilbake for fullt. Jippi.. E har dåtte i trappa på metron 2 ganga og slått me, for akillesen bare svikta. Aoa...No føle e me som ei gamale dame - e blir kjempegla hver gang e kan ta heis eller rulletrapp. Og d teiteste - her e en nydelig park som e super å jogge i, men e fåke gjort d:(
Har hatt betennelsen i 1 år no, og tatt medisina som ikke har hjålpe, så e innser at d e på tide me en operasjon. Pauvre moi (stakkars me)

Ellers så har e hatt besøk av min kjæææreste Eirik, og gleda me over at han har fått dilla på foto sånn som me.. trengte bare et stort og kult nok kamera;) her e en smakebit på leikinga vår, bilda e tatt på teknisk museum, Champs Élysées og på La Défense - den mest "moderne" delen av Paris me den nye, gigantiske triumfbua. Vi hadde d fiint=)






ps: gratulere me dagen igår Ingerid, gratulere me dama Svein Arild=) kosli!

10 commentaires:

Bjørg a dit…

Å, så bra, Julie! Gratulerer med flotte eksamener! Godt jobba!

Savner deg!!

Julie & Eirik Tronstad a dit…

oj, d va den kjappeste hittil - kommentar ca 1 min etter e hadde fornya bloggen! du e kjappe Bjørg! savna d me!!

Bjørg a dit…

PS: Glemte å si at jeg traff pappan til Bolivia-Ragnhild og mamman til Brasil-Ragnhild og mange andre kjekke folk i dag! Vi var i Misjonssalen i Spjelkavika i formiddag og hadde samling med alle slags barne- og ungdomsarbeidere fra forskjellige sammenhenger i dag, til bønn, lovsang, deling og banankake. Der hadde du nok kost deg tenker jeg!

I morgen er det LUR, starter grytidlig for å rekke 6.50-flyet til Stavanger. Gjesp...

Bjørg a dit…

opps, var du der allerede? så kult, dette er jo nesten som msn ;)

Julie & Eirik Tronstad a dit…

ja, me proffe bloggera som du så! internet - eke d ei fantastisk tid vi leve i vel?=)

Bjørg a dit…

Uff Julie, fikk ikke med meg alt du skrev på en gang,det var så dumt at du er så plaget med akillesen. Håper du ikke ramler mer, det er jo skummelt! God bedring med d. Skal be!

Nå skal jeg ikke fylle opp kommentarene dine mer i kveld, andre må jo også få sjansen :)

Runa a dit…

Hei, Julie! Godt å sjå at du har etablert deg, både i France og som blogger;) Savner teamet! Hadde ein kjempetur i påska:)

klem frå Runa
(-fra Frankriketeamet 06)

Anonyme a dit…

Hei!

Godt å høre at du har det bra og koser deg i Frankrike! Er bare bitte litt misunnelig, så håper jeg kan komme å hilse på etter påske! God bedring med akillesen din! Vi snakkes

Didrik

Anonyme a dit…

Off så teit med akillesen! Men drømma på fransk e A++ :)
Kan du lære me å bli flink te å ta bilda sånn som du?

Julie & Eirik Tronstad a dit…

eirik har tatt naakken av bilda! men e har ei kongefotografibok du ska faa laane naar vi atter en dag e roomies i mai=)skrive paa fransk tastatur no, og fy kor ofte vi skrive aa i d norske spraak assaa!